Belépés
pacsakute: Szabó Gyuri bácsi - A bükki fűvesember előadása


És belsőleg kell használni, a kocsonyát. Régen ették a sertésbőrt, régen ették a tyúkbőrt, régen tyúklábból csináltunk kiváló húslevest, és az másnapra olyan kocsonyás volt, hogy kocsonyaként ettük meg. Tessék ezt használni.



A vese működésével kapcsolatban, a rossz méregtelenítés sok esetben a magas vérnyomásnak is az okozója. El vannak szennyez
2024-02-12 22:00:14
klarika47: A kocsonya
A kocsonya egy hagyományos magyar étel, amely bőrös, csontos sertéshúsból, zöldségekből és fűszerekből készül. A kocsonya nemcsak finom, de egészséges is, hiszen számos jótékony hatással rendelkezik a szervezetre. Íme, tíz ok, amiért érdemes kocsonyát fogyasztani:

KOLLAGÉN:

1,A kocsonya gazdag kollagénben, ami a porcok, kötőszövetek, bőr, haj és köröm fonto
2023-12-17 11:16:55
pacsakute: A fokhagyma gyógyhatásairól


Fokhagyma (Allium sativum)

Az amarilliszfélék családjába tartozik. Gyógy- és fűszernövény, melynek hagymája fogyasztható. Felvágva erőteljes aromát bocsát ki. Népies neve ,,foghagyma" vagy ,,büdös hagyma". Elő- és Dél-Ázsiában őshonos n
2022-06-19 23:29:32
pacsakute: Gyuri bácsi tanácsaiból
belsőleg kell használni, a kocsonyát. Régen ették a sertésbőrt, régen ették a tyúkbőrt, régen

tyúklábból csináltunk kiváló húslevest, és az másnapra olyan kocsonyás volt, hogy kocsonyaként ettük meg. Tessék ezt használni.

R Á K - Áttétes kivétel után

Mindenféleképpen lúgosítani kell. A ráknak az ellenszere a lúgosítás, céklalevet igyon meg mi
2020-04-30 23:55:02
pacsakute: Szabó Gyuri bácsi- füvesmester receptjeiből
róla. És belsőleg kell használni, a kocsonyát. Régen ették a sertésbőrt, régen ették a tyúkbőrt, régen tyúklábból csináltunk kiváló húslevest, és az másnapra olyan kocsonyás volt, hogy kocsonyaként ettük meg. Tessék ezt használni.

RÁK: Áttétes kivétel után
Mindenféleképpen lúgosítani kell. A ráknak az ellenszere a lúgosítás, céklalevet igyon meg minden nap, egy dec
2019-09-29 12:52:42
menusgabor: Csorba Győző - Válogatás
ég! MOZDULATLANSÁGA levegő most megmeredt,
mint a kocsonya, vagy a jég.
Ha kézzel ráznám meg a fát,
se moccantaná levelét.

Hangok, miket a villamos
ver, vagy a döcögő kocsik,
vagy játszó gy
2019-01-30 18:30:36
velemenyezd: Karácsony - A decemberi kiskereskedelmi forgalom rekord növekedésére számít a kereskedelmi szövetség
kacsa, a pulyka, a minőségi csirkehús, valamint a füstölt áruk iránti kereslet. Kiemelkedő a hidegtálak forgalma, a készételek közül pedig a halászlé, a hal- és káposztás ételek, valamint a kocsonya a legnépszerűbbek.
Az Auchan Magyarország Kft. az MTI megkeresésére közölte: az előző év azonos időszakához képest 4 százalékos forgalomnövekedést vár a vállalat idén decemberben,
2018-12-06 07:05:13
sz719eszter: Szabó Gyuri bácsi tanácsai
róla.
És belsőleg kell használni, a kocsonyát. Régen ették a sertésbőrt, régen ették a tyúkbőrt, régen tyúklábból csináltunk kiváló húslevest, és az másnapra olyan kocsonyás volt, hogy kocsonyaként ettük meg. Tessék ezt használni.

R Á K - Áttétes kivétel után:
Mindenféleképpen lúgosítani kell. A ráknak az ellenszere a lúgosítás, céklalevet igyon meg minden nap
2018-05-15 09:30:03
vorosrozsa66: Házi pakolás chia magokkal
Ezt kend fel, ha száraz a bőröd és a hajad: házi pakolás chia magokkal
Mélyen hidratál

A chia magot nemcsak fogyasztani jó, külsőleg alkalmazva is nagyon jó hatással van a bőrre és a hajra. Feltölti a ráncokat, feszesíti a bőrt, és újra fényessé varázsolja a száraz hajat.

A bőrnek sok nedvességre van szüksége ahhoz, hogy rugalmas és életteli legyen. A k
2018-04-22 16:54:42
vorosrozsa66: Elképesztő, mit tesz a hajjal és a bőrrel a lenmag
Elképesztő, mit tesz a hajjal és a bőrrel a lenmag - Simít, feszesít, selymesít Amilyen aprócska a lenmag, olyan nagy szépítő erő lakozik benne. Ezt a filléres receptet bármikor elkészítheted otthon, ha száraz, fakó a bőröd, és gyenge, fénytelen a hajad.

A lenmag különösen jótékony hatással van a szervezetre: belsőleg fogyasztva rendbe teszi az emésztés
2018-04-22 16:49:06
hidegkut: Zonda Attila: Fenyőfák
Ez a novella Zonda Attila Boldogság című novelláskötetben jelent meg, és elérhető az egész világon, mind a hat kontinensen. Egy link: És ha már jó voltam dióért és erdei mogyoróért, akkor miért kell még külön szaloncukorkáért is jónak lenni?

Istenem, miért adtad így, ho
2017-12-15 07:27:09
bedmarika47: Simányi Józsefnek köszönöm - e páratlan kincset !
róla.

És belsőleg kell használni, a kocsonyát. Régen ették a sertésbőrt, régen ették a tyúkbőrt, régen tyúklábból csináltunk kiváló húslevest, és az másnapra olyan kocsonyás volt, hogy kocsonyaként ettük meg. Tessék ezt használni.

R Á K - Áttétes kivétel után

Mindenféleképpen lúgosítani kell. A ráknak az ellenszere a lúgosítás, céklalevet igyon meg
2017-11-23 17:59:25
Oldal: 
Keresés


Üzenetek
Szabó Gyuri, Csorba Győző, Zonda Attila, Simányi Józsefnek, Auchan Magyarország Kft, Zonda Attila Boldogság, bükki fűvesember, fokhagyma gyógyhatásairól, decemberi kiskereskedelmi, kereskedelmi szövetség, másnapra olyan, vese működésével, rossz méregtelenítés, magas vérnyomásnak, hagyományos magyar, kocsonya nemcsak, kocsonya gazdag, amarilliszfélék családjába, levegő most, döcögő kocsik, minőségi csirkehús, füstölt áruk, hidegtálak forgalma, készételek közül, vállalat idén, chia magot,
TVN.HU, Képtár, Blogok, Videótár, Szótár, API, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.